top of page
KURS

30 dager med gelliprinting

Du har sikkert både hørt om og sett eksempler på papirer laget med en Gelli plate, og kanskje har du til og med kjøpt deg en plate og har prøvd litt på egenhånd? Nå har jeg laget et nettbasert inspirasjonskurs for deg som har lyst til å bli bedre kjent med alle mulighetene som ligger i gelliprinting. 

Kurset starter 1. april og er lagt opp slik at det er 31 små tutorials med ideer og teknikker - én tutorial til hver dag i april. Men alle leksjonene ligger tilgjengelige fra kursstart, så om du vil, kan du gjøre unna alle 31 den første dagen eller ta dem når det passer deg. 

Kurset koster 400,- og gir deg tilgang til følgende: 

  • en egen medlemsside for kursdeltakerne

  • en lukket forumdel kun for medlemmene påkurset

  • en egen videokanal med alle tutorials tilgjengelig

Du må selv stå for materialer. 

 

Jeg kommer til å vise deg mange ulike teknikker og bruker også en del forskjellig utstyr. Det er derfor en fordel om du har litt utstyr fra før, men ingen krav. Målet mitt er å inspirere deg til å eksperimentere og leke, og til å være kreativ med det du har av utstyr.

 

PÅMELDING: Trykk på påmeldingsknappen under her. Da senderdu en mail til meg hvor du bekrefter påmeldingen. Så betaler du 400,- til Vipps (97747052). Når påmeldingsmail og betaling er registrert, får du en mail med mer informasjon. 

Hva er egentlig

Gelli plates?

Gelli plates er et genialt type utstyr for monoprinting. Det brukes til alt fra enkle prints til de mer komplierte og eksperimentelle prints. Du kan bruke dem sammen med så mye forskjellig utstyr og teknikker. Ja, det er nesten bare fantasien som setter grenser.

Gelli plates er laget av silikon og er veldig holdbare. De er lette å rengjøre og kan brukes om og om igjen. Printene kan du bruke både til kortlaging, collager og andre papirhobbyer. 

 

Det finnes to store produsenter: Gelli Arts og Gel Press. Førstnevnte er noe dyrere, men begge produsentene lager gode produkter. 

bottom of page