top of page
KURS

Mixed media tutorials 2023

Få 22 unike mixed media-tutorials og mange ideer til kort-serier.

Har du lyst til å få inspirasjon til kortlaging jevnt og trutt gjennom hele 2023? Og syns du mixed media er spennende? Da håper jeg du har lyst til å bli med i mitt kreative fellesskap her på Facebook.

 

Fellesskapet er en lukket gruppe hvor jeg kommer til å dele en ny mixed media-tutorial to ganger i måneden. Og hver tutorial ender opp i en kort-serie på 4 kort. Det vil si 22 tutorials og 88 kort i løpet av året!

 

Det koster 600,- for å bli med i gruppa, og den har du tilgang til ut 2024. Kursavgiften dekker tilgangen til tutorials og gruppefellesskapet. Materialer må du stille med selv.

 

Jeg kommer til å legge ut materialliste den 1. hver måned. Du velger selv om du vil kjøpe inn ting du ikke har - eller finne alternative løsninger med det du har fra før.

 

Jeg kommer til å vise deg mange ulike teknikker og bruker også en del forskjellig utstyr. Det er derfor en fordel om du har litt utstyr fra før, men ingen krav. Målet mitt er å inspirere deg til å eksperimentere og leke, og til å være kreativ med det du har av utstyr.

 

PÅMELDING: Send 600,- til Vipps (97747052) + en melding til meg på Facebook, så får du en link til den lukkede Facebook-gruppa i løpet av kort tid.

bottom of page