top of page
BLOGG.jpg

#the100dayprojectDet spinner vilt i hodet mitt for tiden, ja, eller - det gjør det jo vel egentlig ganske ofte, men ekstra mye nå… For 22. februar nærmer seg med stormskritt og Instagram flommer over av påminnelser om nettopp denne datoen. Det er nemlig den offisielle startdatoen for årets #the100dayproject. Det er et kreativt prosjekt som går «world wide» og som er en utfordring for alle som har lyst til å være med. Utfordringen er veldig vid - det eneste «kravet» er at du skal lage/gjøre noe i 100 dager, og helst 100 dager på rad. Om du tegner, maler, skriver, fotograferer, trener, synger, går turer eller syr grytekluter - det er helt opp til deg! Poenget er å forplikte seg til å gjøre noe hver eneste dag, og da gjerne med et eller annet tema som igjen kan gi deg muligheten til å fordype deg i noe, eller utforske eller utvikle deg.

Ok, jeg digger konseptet! Det er deilig når du kommer i flyt og bare lager og lager og lager. Men 100 dager er lenge, asså! Og livet skjer jo, så det er fort gjort å ramle av… I know! Jeg har startet på denne utfordringen 3 år, og bare gjennomført fullt ut én gang.

Det første året jeg var med, bestemte jeg meg for å dekorere fyrstikkesker med utgangspunkt i 100 ulike kunstterapi-øvelser. Jeg kom til 52 og hadde sååå mye moro underveis!
Året etter laget jeg collager og akvareller med affirmasjoner - og dette året fullførte jeg alle 100!


I fjor startet jeg med å lage kort med bakgrunner jeg hadde fra før - ulike Art journal-sider og collager som jeg kuttet opp i 10x15-størrelse. Jeg kom godt over halvveis dette året.

Så nå sitter jeg her og lurer veldig på OM jeg skal hive meg med i år også, og i såfall HVA jeg skal ha som utfordring/tema… Jeg vil ha noe som er knyttet til Mixed media, men har ennå ikke funnet ut hva eller hvordan. Gode innspill tas imot med åpne armer!

Kunne du ha lyst til å være med på en runde med #the100dayproject også?

27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page