top of page
BLOGG.jpg

Velkommen til Kreativt uttrykk!

Dette har jeg tenkt på lenge, og endelig har hjemmesiden min fått en frisk start! Nå rommer den både blogg, butikk og kursklasserom. Det tror jeg blir fint!


Jeg har savnet å et sted å samle alt jeg gjør. Sånn som det var i gamle dager, da blogging nesten var den eneste kanalen for å dele ting med andre på nettet. Der delte jeg bilder og tekster og chattet med andre i kommentarfeltene, og alt var ganske oversiktlig. De siste årene har jeg derimot delt i alle retninger! Litt på Facebook, litt på Instagram, litt på hjemmesiden - og veldig mye dobbelt opp. Nå har jeg et stort ønske om å i alle fall ha ETT sted hvor du lett kan finne mye av mitt - her hjemme, på hjemmesiden min.


Så hipp hipp og heia nytt år med plenty av nye muligheter til kreative krumspring!

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page